RUTINA

Vull que arribi l’estiu! Deixar ja l’escola i ser lliure, lliure d’exàmens de deures, de treballs…lliure d’obligacions! Despertar-me cada dia a la hora que em doni la gana, esmorzar, baixar a la piscina….disfrutar amb les amigues, anar de viatge, descobrir el món, viure la vida. Aquella olor d’estiu, aquella olor de felicitat. Anar a la platja, a la muntanya, a qualsevol lloc, aprofitar el dia. Aprofitar cada segon, cada minut, cada hora, cada dia, aprofitar l’estiu…aprofitar aquell moment de l’any, aquell moment únic. Juny, juliol, agost…aquells mesos de llibertat, felicitat, aquells mesos de donar-ho tot i gaudir al màxim. sentir el soroll de l’aigua de la platja o dels ocells de la muntanya, jugar a volei o simplement no fer res durant el dia …sona l’alarma, dilluns a primera hora, social s .Vull que arribi l’estiu!

Pseudònim: hapiness

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *