EL NOSTRE VIATGE

La vida. Què és la vida? Quan li pregunto a la gent estan segurs de que saben la resposta, però jo encara no la tinc. Diuen que és justa i és bona, però mai acabo d’entendre la definició.

Vivim en una esfera anomenada Terra  dins d’un viatge anomenat vida. Ens trobem en un món on aquest viatge és injust per alguns: injust per aquells que viuen lluitant. Injust pels nens que no volen créixer. Injust pels colpejats per la vida, aquesta vida que tots diuen que és tant justa. Injusta pels somiadors, pels artistes, pels poetes, pels que riuen, pels que ploren, pels que lluiten, PER TOTS NOSALTRES.  Ara que ho penso bé, he entès el que és la vida: la vida és un viatge, i com tots els viatges, en algun moment s’acaba. És injusta, però és bona. He de recordar que la vida injusta que ens entrebanca i ens tira al terra mil vegades és la mateixa vida que ens dóna amics, família, amor. I d’això es tracta: d’aprofitar la vida fins que s’acabi el nostre viatge.

Pseudònim: Peregrine

 

 

34 thoughts on “EL NOSTRE VIATGE

 1. Precios molt hermos, quina sensibilitat darrera d´aquestes paraules!!!

  Moltes felicitats Berta volem continuar gaudint de les teves paraules…Gràcies!

 2. Un relato muy chulo berta, felicidades. Tienes que seguir escribiendo relatos, cuentos, libros, etc ….. Todo aquello que te salga del corazón.

 3. Berta, moltes felicitats guapa!
  Es un relat preciós; escrit amb una gran sensibilitat i expresa molt bé els sentiments.Et donc el meu vot encantada i amb el desig de que tinguis molt èxit.

 4. Hola Berta. No te conozco. Soy amigo de tu tía Cristina. Tu escrito es …… impresionante!!!!! Imposible decir más y mejor en menos espacio. Nunca oi mejor definición de la vida. Eres una poeta maravillosa. Sigue escribiendo Berta. Y se feliz.

 5. La vida Berta et fa sàvia, forta i flexible, valenta i sensible.
  No deixis mai de fer-te preguntes.
  No deixis mai de cercar respostes.
  Feliç viatge!

 6. ¡Cuánto sabes, con lo joven que eres!. Me gustaría mucho conocerte, Berta. Un beso muy fuerte.

 7. Berta enhorabona! M’ha encantat llegir-te!!!veig que la vida s’acaba però hi ha sentiments, valors, filosofia i mirades cap a la vida que no moren… en tu he pogut veure moltes espurnes i una vessant artística que encara brillen de la teva mare!!!moltíssima sort guapa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *