Mala sort

Aquest matí em vaig despertar decidit a la vaga. Vaig sortir tan ràpidament de la casa que es va oblidar el meu menjar a la nevera. A l’hora de dinar Isabel, que no em deixa insensible, em convenç per provar el nou bar de tapes a la cantonada, feta obtenir un gran èxit per la seva innovadora gamma de gaspatxo. Al llegir el menú, vaig preferir prendre la “seguretat alimentària”. Vaig optar per la versió tradicional d’aquest tapes. Després de trenta minuts, el pobre cambrer finalment va prendre la nostra ordre. Aquest menjar a soles va ser inesperat, m’agradaria canviar de posició i que era l’última oportunitat per revelar els meus sentiments. No subratllat aquesta última cita, tinc la intenció de rebre una trucada a la recerca de refugi al bany. Al meu retorn, em va sorprendre la rapidesa amb el servei perquè el menjar ja estava preparada. Vaig començar a menjar quan vaig prendre una sufocació cada vegada més intensa. Mai vaig imaginar que l’estrès podria causar aquest tipus de sensacions! El cambrer va arriba a nosaltres en pànic. Però, el mal estava fet. Havia invertit l’ordre de demanda de la 01 amb la 10. Pres convulsions, sigui portat amb urgència a l’hospital del Mar!

Pseudònim: Parras

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *