L´illa perduda

Estàvem a la platja en Pere, l´Emili i jo, en Simó. Vam alquilar una barca i ja ens estàvem pujant per anar-nos d´excursió.  A 200 metres de la platja hi havia una petita illa amb un castell molt misteriós. Ens vam acostar a l´illa i vam anar al castell. Allà vam veure dos homes que transportaven sacs. Quan van marxar, nosaltres vam començar a endinsar-nos en un túnel molt estrany, al final i havia una porta de ferro rovellada, estava oberta i vam entrar. Dins hi havia un munt de monedes, armadures, joies i objectes de fa segles, tot d´or!!! Vam agafar el que vam poder i li vàrem portar a la policia. Al final resulta que els homes eren uns lladres que la policia estava buscant des de fa més d´un any. Com  que vam trobar als lladres, la policia va deixar que ens emportéssim part del tresor.

Pseudònim: Lugamar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *