Marvin 137

-Bon dia senyor- Em deia en Marvin cada matí abans de que l’Albert passés uns dies a casa. Des d’aleshores, en Marvin ha fet un canvi radical. Mesura fins a l’últim floc de cereals que em posa cada matí, dispensa acuradament la dosi de crema de dents i apaga les llums de les habitacions quasi bé abans de que jo hagi sortit d’elles. Vaig oblidar desconnectar el mode autoaprenentatge d’en Marvin, també és veritat que no coneixia del tot a l’Albert abans de convidar-lo.

La feina de re aprenentatge no està sent fàcil. Entre d’altres, el pizzer esta sent un dels beneficiats d’aquest procés i podrà permetre’s algun luxe amb les propines que li dono. El que més em preocupa és com es dirigeix cap a mi ara en Marvin.               

-Bon dia Joan-.

Pseudònim: Martí González

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *