Les roses oblidades

Ja arriba Sant Jordi! I amb ell les roses, els llibres, els carrers esquitxats de paradetes i envaïts de passejants, el goig d’aquesta diada, que mai es perd. Roses blanques, vermelles o grogues, fins i tot blaves, metàl•liques i de paper, contes, novel•les i “best-sellers”, són la tradició, els més desitjats. Però què ocorre amb els oblidats? Llibres invisibles que ningú veu, per grans, vells, per tenir defectes al llom o, senzillament, pel fet que ningú els demani; roses que semblen pansides per l’oblit. Llibres i roses abandonats que esperen una persona que els vulgui, gossos i gats que busquen una família que els estimi. Intentem fer un Sant Jordi per a tots, que esdevingui un inici de camí en el que creixin les roses de l’acollida, l’adopció i la consciència, acabant amb el drac de l’abandonament. Feliç dia de Sant Jordi a tots els gats i gossos d’arreu!

Pseudònim: Siama

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *