El món d’en Joan

En Joan era un noi que tenia molta imaginació. Sempre es passava els dies imaginant-se coses  que li agradarien que pesessin. Un dia en Joan va tenir un somni molt curiós: en aquest somni en Joan es feia la seva pròpia nau especial i se’n anava a l’espai infinit. Una vegada allà es trobà un monstre gegant que no el parava de perseguir ell amb la seva intel·ligència va derivar el monstre xocant-hi hàbilment en dos meteorits. En Joan va fer un passeig i es va troba un dels planetes mai trepitjats per l’home: Mart. I Veient-lo va agafar el seu Super mono d’astronauta i les seves bambes intolerants al fog, per usar-les en cas d’emergència. Tot seguit va sortir de la seva nau i es va disposar a trepitjar Mart. Quan va arribar a la terra l’hi van donar un premi per bon astronauta.

 

Pepo

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *