Atracament a Londres

Hi havia una vegade un grup d’atracadors de bancs molt buscats i perillosos que voltaven per Londres.

Varen planejar l’atrac en un banc del centre i com que els va sortir com ho varen planejar(van agafar a una persona i vàren dispara al sostre per espantar) després, van decidir atracar a la central de fàbrica de diners. Ho vàren fer planejar durant dos dies seguits i varen arribar a la conclusió de fer un forat a la paret i explotar la caixa forta amb TNT. A l’arribar, no varen poder entrar perquè les parets estaven blindades, ja que a l’entrar per la porta principal fins arribar a la caixa forta on van ficar TNT i el grup d’atracadors van morir i la porta no és va obrir de lo resistent que era.

Pseudònim: Tiger Woods

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *