Les meves coses

Els meus companys de feina fa estona que han marxat a dinar. M’han intentat convèncer per a que anés amb ells, però no m’ha vingut de gust. Necessito escampar la boira, però prefereixo fer-ho sola. Apago l’ordinador i surto al carrer. Entro a un petit restaurant que hi ha un parell de carrers més enllà. Tinc ganes d’estar sola i pensar en les meves coses. Només hi ha un parell de taules ocupades: en una hi ha un petit grup i a l’altra un home sol, li faig uns 40 anys. M’assec en una taula al costat de la finestra. El cambrer em pren nota i en uns minuts ja tinc el primer plat a taula. Menjo sense massa gana ni interès. Quan acabo l’home que seia sol s’aixeca, recull el meu plat buit i em diu: -Ara demano que et portin el segon. Dóno per fet que és l’encarregat i que ha aprofitat que la cosa està tranquil·la per fer un mos. Li dic amb cert sentiment de culpabilitat: -Em sap greu haver-te obligat a tornar a la feina. I em respon: -No treballo pas aquí-. Me’l miro amb desconcert i curiositat.

Pseudònim: Nina

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *