Prioritats

Em tiraria de cap per la finestra de la classe, tot i haver-hi dos pisos d’altura. Obriria la finestra i saltaria sense més. Però perquè sé que a l’altra banda m’espera una explanada de gespa verda, un mar de núvols infinit, el sol donant-me energia. El món de la vida que em portarà a un altre lloc ben lluny d’aquí.

Classes, biblioteca, estudiar, exàmens, anar a treballar, llevar-se, tornar a classe, treballar més, gastar els diners que guanyes…Tornar a començar un cop darrere un altre. Estudiar, treballar, estalviar, gastar, i aguantar.

Passa la teva joventut estudiant, troba feina, guanya’t la vida, proporciona als teus fills el mateix nivell de vida. O millor.

Decideix el teu objectiu a la vida. I saps la resposta.

PSEUDÒNIM: DONUTA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *