La dutxa

L’Aurora es lleva a tres quarts de set. Va al bany i obre l’aixeta de la dutxa. Desitja posar-se sota l’aigua tèbia. En tres minuts podrà fer-ho. Somriu.

Entra a la dutxa, agafa la mànega i se la dirigeix a la cara. Tanca els ulls, és un moment que la fa fruir. La temperatura és ideal. Es mulla els braços. A la panxa, fa cercles amb el raig d’aigua. Baixa a les cames, i als peus, s’entreté perquè li agrada.

Els pits, ja estan preparats com si sabessin que els hi toca el torn. L’aigua balla damunt els pits turgents i  algunes de les gotes cauen fent un petit looping pel mugró. Tetes perfectes, mida i grossor adequat, pell fina. N’està ben orgullosa.

Finalment, les parts íntimes. En aquest moment deixa de somriure, perquè el penis erecte li recorda a l’Aurora que va néixer home i que encara no ha estalviat prou.

PSEUDÒNIM: Anna Milcien

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *