Història desde el punt de vista d’una sabata

-Primer de tot em presentaré: soc una sabata i aquesta es la meva història:

Vaig néixer a una fabrica, tot olorava a betun i això jo no ho suporto, estic fet de cuir i soc de color negre.

Un dia qualsevol un gran camió em va portar a la ciutat, i vaig acabar a una botiga, a mi no m’ agraden les botigues (prefereixo l’ olor a tenda que no pas el de la fàbrica ). Tres mesos després va arribar un home al qual li vaig agradar molt i em va portar a casa seva. El primer dia que va posar el seu peu dins de la meva boca ho vaig odiar, i el home,( que es deia Joan per cert) va començar a queixar-se i a crida que JO li feia mal!!! Si el pobre home sàpigues la mala olor que feien els seus peus…

El mon que camino cada dia es molt estrany, veig altres sabates com jo: algunes son velles,altres noves …  i n’hi ha un munt.

Quatre anys després en Joan es va voler desfer de mi i em va tirar a la brossa. Uns dies després un rodamóns buscava coses a la brossa i em va veure i va dir -Per a mi!

I aquest rodamóns i jo ens vam fer molt amics, i com que ell vagava pel mon jo ho vaig visitar gairebé tot.

Pseudònim: MOTI16

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *