El pitjor dia

Avui al matí, quan m’he llevat estava molt content de començar un altre dia de col·legi, però quan he arribat al col·legi m’he adonat de que avui teniem un treball d’un microrrelat i m’he posat molt nerviós  ja que era el meu primer treball no fet. A la penúltima classe, la de català li he dit al meu professor que m’havia oblidat de que haviem de fer un treball, i per aixó li he preguntat si ho podia fer per demà. Però m’ha dit que no, perquè ho havia dit des de fa temps i no es tardava més de uns 20 minuts. Quan he arribat a casa meva li he dit a a la meva mare que no havia fet aquest treball de català i que el meu professor no m’ha deixat fer-ho per demà. LLavors no he pogut entregar el treball i la meva mare m’ha dit: “A veure si n’aprens per a una altra vegada i no et torna a passar”.

Pseudònim: Gladiator

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *