EL MILLOR REGAL DEL MÓN

L’altre dia va ser el dia de Nadal. Els meus pares em van regalar el que més desitjava del món: un telèfon mòbil per a mi sol i per parlar amb la meva millor amiga. Després de dinar, vaig sortir corrent a casa de la meva amiga. Vam programar el mòbil i vaig alegrar-me molt. Em va dir que havia d’anar amb molt de compte perquè se’m podia trencar, però jo, no li vaig fer gaire cas. Quan estava tornant a casa, va relliscar-me de les mans i va caure. Em vaig posar a plorar. En arribar a casa, els meus pares em van castigar. Un dia, després de l’escola, vaig anar a casa de la meva amiga i em vaig adonar que no tenia el móvil. No s’ho vaig dir a ningú. L’endemà al matí, va venir la meva amiga amb el meu mòbil arreglat. Ara tindré més cura amb les coses.

KARLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *