UN NOI PETIT

Hi havia una vegada, un noi que vivia en un poble molt petit, era tan petit, que només hi vivien set famílies, aquestes tenien una relació molt estreta. El noi es deia Joan i aquest era molt mogut.
Una vegada en Joan va sortir per primer cop sol de casa, es va anar a jugar amb tots els altres nois i noies. En Joan tenía set anys i els seus pares no li deixaven sortir sol de casa perquè era molt petit.Aquest es va anar a jugar amb el Mateu, amb el Nicolàs i amb la Pepa. En Mateu tenía deu anys, en Nicolàs onze anys i la Pepa en tenía nou anys, i com eren més grans els deixaven sortir sols de casa. Ells estaven jugant a futbol i en Joan com era tan baixet, la pilota li arribava fins a la cintura.
Tots es divertien molt i van ser molt feliços.

NOI PETIT13

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *