LA VEU DEL SILENCI

Quantes coses han canviat, sembla que amb el pas del temps una part de nosaltres ha quedat en l’oblit.

Vivim en una societat dominada pel temps i pel soroll, tothom va d’un costat a l’altre sense adonar-se del que pasa al voltant, tots seguim un ordre, un patró. No obstant, ningún sap perquè fa el que fa, perquè viuen amb tanta pressa, tota la gent segueix instruccions i ordres regides pels diners o per un càrrec superior. Sembla que tothom está capficat en sobreviure y no tant en viure.

Hem adoptat una fòbia al silenci, la gent no vol conèixer-se, ens hem acostumat a omplir el nostre buit amb la feina, els fills, la música, els amics…Quan realment només necessitem una estona per nosaltres mateixos. El silenci ens parla en mig de tots els sorolls mundans, només hem d’aturar-nos i escoltar.

LAYARKONG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *