FALTEN LLIBRES!

Hi havia una vegada, en un petit poble, en el qual a tots el habitants els hi agradava llegir, una biblioteca. Era una biblioteca inmensa a la que tots acudien quan shavien acabat els seus llibres.

Però va arribar el dia que tots shavien llegit els llibres de la biblioteca. Llavors un noi, de nom Jordi, va decidir anar a buscar més llibres. Al dia següent, va emprendre el seu camí. Va buscar i buscar però no va trobar més que els llibres que ja s’havia llegit. Va tornar al seu poble, tot ple de llàgrimes i desesperat, i va començar a escriure el que li havia passat durant el viatge. Aquesta història la va llegir la seva mare, la qual li va donar a la seva amiga, i aquesta, al seu marit… i així fins que tot el poble la va llegir.

En Jordi, en adonar-se’n, va veure la solució al problema i va començar a escriure històries, i així va tornar l’alegria el seu poble.

EL MESTRE DE LES LLETRES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *