EL MÓN ES BOIG

Març. La Terra s’acosta al Sol a poc a poc, com una verge que busca l’abraçada càlida i lluminosa de l’amant per esclatar en un orgasme de verds, i en una bogeria de colors, que escamparà pel món amb els estols d’orenetes.

Amb la passió arribarà l’estiu, gràvid de fruits i envoltat de cors de cigales i simfonies de grills. Però, ai, l’amant, voluble com són els amants, en acabar l’idíl·li se n’allunyarà. Lentament, amb recança. I la Terra s’anirà desprenent del seu vestit de núvia verda enmig de boscos daurats de melangia. L’hivern li portarà mortalla, feta de glaç i silenci, i, com cada any, li repetirà a cau d’orella l’eterna promesa de resurrecció.

Els canons retrunyen. Retrunyen sempre, cada vegada més a prop…

I potser l’estiu vindrà estèril, potser la tardor durà les mans buides, potser l’hivern romandrà mut.

El món és boig.

MARINA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *