Un somni inesperat

quan em vaig despertar, em trobava una mica més llunyà de la meva casa. Por fi es feia de dia, i vaig veure un senyor gran amb avarques, unes ulleres de sol i amb roba de màniga curta. I li vaig preguntar, -què no té fred? i em va dir, -Perquè hauria de tenir fred ?, perquè és hivern, no? i em miro amb cara de incorrecta. Me preguntar -¿On vius? i li va respondre, -a Espanya, bé, Barcelona i em va dir que era impossible, que això era Austràlia. Quan em vaig acomiadar, vaig estar recorrent la platja quan em vaig topar amb animals que no havia vist en la meva vida i vaig aprendre molt d’ells, però coneixia altres animals com: el cangur, coala, etc …

Tot d’una vaig sentir una veu, era la veu de la meva mare !!!. I per fi estava en la meva habitació. Era un somni.

Pseudònim: Nasi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *