Dídac

Mama!  Tots els nens són amb els seus pares perquè hi ha el virus al carrer, no s’hi val! Per què has d’anar a treballar? El pare treballa aquí a casa, és la telefeina, oi? Si Dídac, el teletreball, vol dir que pot treballar a casa i enviar la feina a l’oficina, però tu saps que jo treballo amb persones malaltes, oi que ho saps? Si….Perquè no fas un dibuix i me l’emporto? A qui voldràs que l’hi doni? Si! Ara el faig mama, li podràs donar a aquell senyor que no pot veure els seus néts? D’acord, l’hi donaré a l’Isidre, però saps què? Ara a l’hospital tenim tauletes i l’Isidre i altres persones poden veure la seva família, igual que nosaltres fem amb els avis cada dia, què et sembla? Qué bé! Doncs em dibuixo jo perquè em conegui i l’hi posaré flors, i cors, i un arc de San  Martí. Li agradarà molt, Dídac.

Pseudònim: Elisabeth Blacksmith

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *