Un quadre especial

Aquí tenim un jardí. Imagina moltes flors de tots els colors, siguin possibles o no. Aquesta és també la teva història, recorda. Imagina també tots els arbres que vulguis.  Ara imagina que venen moltes persones a viure als terrenys del jardí. Un quadre representa aquest jardí tan preciós que t’has imaginat.

Aquest quadre ha estat robat del museu d’art de la teva ciutat. Ara veiem el lladre, content per el seu èxit. Però tothom pot canviar, ho saps. El lladre  es va adonar que estava mal fet al veure com d’amoïnada estava la gent. Al final va retornar el quadre i va confessar que havia estat ell. No va rebre la condemna completa perquè estava penedit. Al final la gent es va adonar que estava en una situació complicada i va rebre ajut. Així acaba la nostra història. Recorda, tothom pot canviar i donar un gir a la seva vida.

Pseudònim: Avellana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *