El diari d’un noi

L’arribada del covid-19 a Catalunya va comportar el tancament d’escoles, comerços i l’aïllament de la gent dins de casa seva, només sortien per comprar.

En aquest temps de crisi un noi va aprofitar-ho, va prendre la decisió de no fer el gandul com els seus amics, va començar a conèixer-se a sí mateix. Va intentar moltes coses per veure si li agradaven, començà a pintar, a llegir, a tocar la guitarra, a parlar un nou idioma…Però res el motivava fins que va tenir la idea d’escriure un diari.

Va comença a escriure i es donava compte que escrivint i escrivint  els seus pensaments eren més clars, posar-ho per escrit ajudava a ordenar-los. Aquest descobriment l’alegrà molt i es va determinar a seguir escrivint tota la seva vida; gràcies a això es va convertir en escriptor, gràcies a un diari.

Pseudònim: Quatre ulls


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *