Els sols de SHÁ

En un planeta molt llunyà, més enllà de la nostra galàxia, hi viuen uns éssers molt petits en una colònia prop d’uns turons. Un d’aquests petits éssers anomenat SHÁ inquiet i curiós, amb la necessitat de descobrir noves cultures va marxar terra enllà, a l’alba dels seus dos sols valent i encoratjat. Després de dies i dies llargs i interminables, sol i abatut va trobar un gran bosc dens i fosc, que no el deixava veure el cel. Atemorit i paralitzat va escoltar un soroll molt fort al seu davant. Va sorgir de la vegetació un ésser grandiós, amb molta llum, calor, agradable a la vista i a la oïda que el va calmar. Li va donar la mà per ajudar-lo a pujar a les seves espatlles i veure per damunt del bosc, la llum, els sols i la vida que li esperava a partir d’aquest moment. Hem d’alçar la vista per damunt del bosc per veure la llum i una nova vida, sempre amb esperança i coratge.

Pesudònim: H El Grande

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *