L’Aventura a Mart

La història comença, un nen, Lluc. Els seus pares no tenien diners i ell sempre deia que un dia seria astronauta i que la seva pobresa duraria poc. Durant 10 anys la seva família treball dur, reunien diners per pagar la universitat. Aquell nen ,ara adult, va tenir l’oportunitat de ser Astronauta, va aprofitar cada any que la família li va donar suport amb menjar i amor. Lluc va treballar dur i va poder comprar a la seva família una casa en New York, un somni familiar aconseguit. Aquest mateix dia, el President dels Estats Units li va dir que, en una setmana, viatjaria a Mart. La Família es va alegrar i es va preocupar igualment, era perillós. Amb agraït, “l’Astronauta” els va prometre tornar fora de perill i feliç. Així va ser, aquest noi va anar a Mart, va tornar i es va trobar amb la família.

Pseudònim: NACHO


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *