L’AVI BARTOLÍ

L’avi Bartolí viu sol en un pis del centre, te un balcó al davant i un balcó al darrera, aquests dies surt més al balcó que mai.

Surt a penjar la roba al balcó de davant, la penja amb molta delicadesa, després seu a la cadira de fusta i mira qui entra al supermercat.

Per la tarda, surt al balcó de darrera, els petits criden i fan soroll, i això li agrada molt, ell els somriu i li diuen, hola Bartol í!!!! Quan són les vuit, surt al balcó del davant i aplaudeix amb ganes, mentres mira al cel i demana amb fe que tot passi. L’àvi Bartolí passa els dies a casa pensant amb els seus amics, parla amb els seus nets, fa un ratet  d’exercici i mira una estona pel balcó del davant i una estona pel del darrera.

PSEUDÒNIM: MORTIMER


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *