REFLEXIONS ABANS DEL VIATGE

Aquesta tarda la discussió al club ha estat aferrissada i intensa. Ja ho som bastant d’abrandats, Però el tema ha portat cua tot i que no es més que un d’aquells temes intrascendents del que no costa parlar-ne tot i que no ens hi va res. Així dons, l’hem abordat sense reserves com si hi anessin les garrofes. Però no! Hi ha moments en la vida que cal ser actiu i perquè no? Agosarat i aventurer. Jo m’he entossudit que ho podia fer i l’Andrew Stuart ho ha refusat i ha fet l’aposta. I els molts imprevistos, i el mon real?, els fets, la gent, el temps i toT allò que passa quan menys t’ho esperes. Així es que hem tancat l’aposta i ara mateix surto cap a Calais avui 2 d’octubre i d’aquí a vuitanta dies he d’haver donat la volta al mon i tornar a ser aquí guanyador. Com em dic Phileas Fogg.

Pseudònim RICARDI GEPETO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *