Podria ser pitjor

Dubto que a ningú li passi pel cap que portar ortodòncia és una bona experiència. Tanmateix us puc confirmar que hi ha una situació pitjor: portar-ne durant un apocalipsi.

Encara ningú sap com va passar però fa trenta-quatre anys ens vam llevar per descobrir que tres quartes parts de la humanitat s’havien convertit en pols. Ara sóc un vell amb ortodòncia que porta tres dècades buscant l’últim odontòleg viu a fi que me la retiri. Un document trobat entre les runes de l’hospital de Sant Pau m’ha portat a les llunyanes terres de Matadepera, on ningú ha posat un peu des de la catàstrofe. El refugi secret del doctor Bracespeare es troba a cent metres sota terra. Segons he llegit ha sobreviscut durant aquests anys abastint-se de llaminadures. Rere lluitar contra els esbarzers que el protegeixen arribo al refugi per a trobar-me amb el doctor però, horror! A dins només hi ha una muntanya de pols.

Pseudònim: Nathawk

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *