Quarantena inoportuna

El meu cunyat del poble es va instal·lar a casa nostra. Havia de seguir un llarg tractament ambulatori a l’Hospital de la nostra ciutat. Va arribar amb la furgoneta gran, va fer entrar les mascotes al nostre jardí i mentre descarregava el seu menjar, el de les mascotes, va dir: “Si s’acaba, ja en comprarem més. Els altres estris ja els trauré quan els necessiti”.

L’endemà els metges ens van donar la sorpresa. A banda de seguir la teràpia convinguda, li van trobar una greu malaltia infecciosa molt encomanadissa i se’l van quedar en quarantena, a ell, a la roba i a les claus de la furgoneta.

A casa aviat van començar els problemes amb les mascotes; i no es van resoldre fins que un repartidor d’Amazon ens va lliurar la comanda …una galleda de xapa, un tamboret baix de tres potes, i …  un llibre titulat: “L’art de munyir vaques”.

Pseudònim: Hilari Sacalm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *