ELS GRANS DE LA HISTÒRIA

Tenia la nàpia més gran de la història. Res a envejar a la benvolguda Rossy.

Tot i les titàniques dimensions no era massa eficaç ensumant guisats o perfums elaborats. On sí que brillava era en la flaira d’emocions. Un dels seus passatemps preferits era assistir a funerals de persones desconegudes, eren sorprenents els misteris que s’amagaven darrera les aparences.

Col·laborava sovint amb les forces de seguretat. Anava amb molta cura d’amagar el seu do, disfressant-lo d’intel·ligència deductiva, doncs tenia por que el tractessin com un mico de circ si el descobrien.

El pobre no s’havia adonat que feia temps que el seguia una noia d’enormes pampes.

Pseudònim: Rusca Lleda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *