PÈTAL

Minvant i degradant-me de la nostra jerarquia m’useu per tafurejar a l’amor que posseeixo, sóc les vostres ments i emocions en concordança. Em robeu extremitats del ramillet ple d’espines toves i indefenses, únicament em dedico a ser objecte de la indecisió dependent de nombres parells o senars, quina bogeria! Jugant i manipulant-me mentre brameu una sèrie contínua i reiterada de paraules m’arranqueu del sòl. M’heu degollat per després controlar-me, no em trobo amb vida. Ja quan m’heu extret tots els meus teixits de pètal m’heu llançat amb menyspreança, amb decepció i lleu esperança. Ja no hi sóc, no existeixo, no en queda de constància de la meva vida, una corda despullada i indefensa. Em consola saber que trobareu els meus pètals i espero que em trobeu a faltar. Sigueu feliços essent dos individus que van sorgir d’un parell. Jo us seguiré esperant. Constància. Sospir.

Pseudònim: Orchidflower

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *