Coneix els guanyadors del concurs de microrelats de Cugat.cat

Ariana Cornet, amb ‘1.000 likes’, Carla Gomabau, amb ‘At 12:26’, Arnau Berenguer, amb ‘Malaurada infantesa’, i Víctor Ferrer Fernández, amb ‘Sense sortida’, són els guanyadors del concurs de microrelats que Cugat.cat organitza per Sant Jordi. Els premis consisteixen en lots de llibres i en altres obsequis gentilesa dels col·laboradors del concurs. En total, hi han participat 106 relats, una xifra superior a l’edició anterior.

Els guanyadors són:

Català: ‘1.000 likes’, d’Ariana Cornet, i accèssit per a ‘La lletra i la música’, de Virginia Esponera.
Anglès: ‘At 12:26’, de Carla Gombau.
Joves A: ‘Malaurada infantesa’, d’Arnau Berenguer.
Joves B: ‘Sense sortida’, de Víctor Ferrer Fernández.

Votacions populars per guanyar un Kindle
Avui s’obre la votació popular del conjunt de microrelats. El període de votacions tindrà lloc fins a les dotze del migdia d’aquest dijous. El més votat guanyarà un lector Kindle.

Organitzadors i col·laboradors
Cugat.cat ha organitzat el concurs amb la col·laboració de l’Ajuntament, Sprint Idiomes, Edicions Xandri i l’Associació Gabriel Ferrater. També hi han col·laborat l’Ateneu, Penguin Random House i les llibreries Alexandria, El Celler de Llibres, Paideia i El Pati de Llibres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *