L’escata blava

Hi havia una vegada, un infant, a qui li agradava molt el drac de Sant Jordi. Aquest, empatitzava molt amb el drac, doncs creia que només era un ésser incomprès. Considerava que no era just que, simplement, el volguessin mort per no ser capaç de seguir les normes de la resta. Potser, no havia tingut atenció ni dedicació i va haver de créixer en un món que no entenia. Era possible que el drac no tingués eines per comunicar-se i demanes ajuda a la seva manera, o, potser, simplement, era ferotge, vés a saber. L’infant es preguntava, perquè ningú explicava aquesta llegenda d’una altra manera, potser, com li passava en la seva pròpia història, senzillament, era qüestionat per tothom que etiquetava a les persones per ser “diferents”, al drac li deien ferotge i a l’infant li deien autista.

Pseudònim: Rosa imperfecte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *