Popó al segle XXII

A la Miranda li ha arribat el seu nou gosset per correu. Manifesta que li fa molta il•lusió adquirir el nou disseny d’espècie revolució en el mercat caní i encara més perquè només hi havia 100 disponibles. La companya de feina de la Miranda, Eva, se’l mira encuriosida i no li acaba d’agradar la idea que hagi comprat aquest animal modificat genèticament, ho veu poc ètic. Li pregunta si no té por que li robin. La Miranda no entén perquè s’ha de preocupar. L’Eva pensa que és una ingènua, ja que estan molt buscats i són cars. “Quan pagaries per un gos que no fa caca?” es pregunta per dins l’Eva mentre li enuncia “Com li diràs?”. Miranda diu, “Popó”. I l’Eva respon: “Doncs el més lleu que et pot passar és que quan passegis al Popó et facin fotos i les pengin a les xarxes de la ciutat. O et pensaves que un gos sense cul és el més normal?”.

Pseudònim: Avui no sé com dir-me

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *