LA NENA QUE MAI S’ABORRIA

Hi havia una vegada una nena que no tenia joguines, tot hi això no s’avorria mai, i sempre tenia alguna cosa a fer. Aquesta setmana a entrat a les golfes de casa seva un trineu trencat i tenia decidit arreglar-lo. Volia tornar a tirar-se per les de sorra com ho feia amb la seva avia. En tenia molt bon record, sempre que hi anaven es convertia en una en una aventura, el darrer cop hi havia trobat una sabata de taló vermell tot un misteri… va resultar que la mare de Putin havia visitat feia poc el balneari de Torrevieja a Alacant, aquest quedava ben be al davant de les sorreres on anàvem a tirar-nos en trineu, es veu que aquesta dona s’aixecava i en una de les seves escapades va deixar-se la sabata entre la sorra i al despertar-se pel matí no recordava res. La nena volia anar a buscar-la i per poder viure mes d’una aventura amb l’avia.
FI

Pseudònim: Buterfly ghost

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *