Els [meus] plaers de la vida

Enllestir l’últim examen. Un cigarret després de dinar. Aixecar-te de la migdiada i no saber quin dia és. Menjar una bola de pipes tijuana. Anar a fer una copa i acabar veient l’alba. Plorar al acabar un llibre. No haver de posar l’alarma abans d’anar a dormir. Anar al cinema. Menjar patates a la platja. Anar al lavabo i que et surti la llagrimeta. Que et facin la cullereta. La cervesa freda. Un cacaolat calent. Nit de peli i manta. Que truqui a la porta el repartidor del Telepizza. El riure d’un nadó. Que et facin un massatge. Fer sobretaula. Cantar al cotxe. Anar a un concert. Que et diguin que no hi ha classe. Passejar pel Camí de Ronda. Rebre un missatge esperat. No anar al gimnàs i no sentir-te malament. Veure a algú guanyar el Pasapalabra. Que algú et digui que li agrada la teva olor. Treure’t els tacons. Agafar un cadell. Estar orgullós de tu mateix. Poder dir que no te’n penedeixes de res.

Pseudònim: Rosita Roja

5 thoughts on “Els [meus] plaers de la vida

  1. Em fa pensar en les coses bones de la vida, la meva, la de tots, com una tarda d’estiu quan el temps s’atura i somrius perquè el passa mokt lentament…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *