1.000 Likes

L’August és freelance. Si, l’ autònom de tota la vida. Però és que ser freelance és més trendy. L’ August ha estat pare fa uns mesos. I ha iniciat, il•lusionat i convençut, el baby led weaning amb la seva bebè. Apart d’evitar minipimer, segurament deu potenciar l’empowerment dels 0-1 anys, fet que els reviews pediàtrics encara no han demostrat (però està clar que és més cool que fer purés). El més top de tot plegat és que l’August és coach i té un high potential. Entre selfie amb la bebè i post al blog de pares hipsters, prepara cursos de mindfulness pels webinars amb objectiu burnout 0. El seu marketing: August (freelance). Mindfulness webinars on Instagram

Es pot estar més on fire?

FYI (for your information), yes, es pot estar més on fire. Però ho deixarem aquí, no fos cas que féssim un spoiler.

Pseudònim: El cucut

14 thoughts on “1.000 Likes

  1. Hahaha..m’ha fet riure molt aquest relat, em recorda una veïna meva també Gestaltica i coach però quan perd la paciència crida al seu fill com una endimoniada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *