NO TINC POR

Catalunya va ser víctima del terrorisme el passat 17 d’agost. El terrorisme islàmic, trencava la pacífica convivència multicultural que caracteritza el país.

Les escenes de terror, desconcert, tenyides de sang, dolor i crits que les Rambles de Barcelona van viure, van colpir al món sencer. Catalunya tornava a ser el centre, i ho tornava a ser aixecant-se amb més força d’un malson que deixava víctimes, no només amb lesions i ferides molt greus, deixava famílies trencades i un mostra de solidaritat immensa del poble català envers les víctimes i familiars.

“No tinc por” va ser el clamor moments després de superar la consternació inicial amb la que els serveis d’emergències i seguretat van treballar per recuperar la normalitat. Una realitat que demanava aixecar-nos com a un gran país del món que som.

Pseudònim: Volpellerenc

3 thoughts on “NO TINC POR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *