Les falses promeses dels sabons eco

El representant de sabons ecològics Econet parla pels descosits…n’ explica les avantatges, els preus, la seva varietat, els colors i les olors… no sé quines altres collonades vàries dels seus sabons eco. Però senyor, que no em veu? No té empatia, vostè? De veritat creu que jo l’escolto, que escolto aquestes informacions que m’està donant? Ah! per cert, no em crec ni la meitat del que em diu, especialment que tindrem menys malalties utilitzant aquests sabons? Senyor, fa dos dies vam tenir el resultats de l’analítica de la meva filla gran. Senyor, fa dos dies el món ens va fer un gir de 180ºgraus. Senyor, la nostra organització familiar ha deixat de ser la fantàstica, emblemàtica i exemplar vida d’una família benestant amb tres fills perfectes d’escola concertada i activitats extraescolars múltiples, amb possibilitat d’omplir el recipient eco cada vegada que se’ns acabi el seu super-sabó! Senyor, fa dos dies que ens estem preparant per enfrontar-nos a la malaltia: la leucèmia de la meva filla.

Pseudònim: El cucut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *