Tret de sortida a l’11a edició del concurs de microrelats de Sant Jordi organitzat per Cugat.cat

Cugat.cat organitza l’11a edició del concurs de microrelats amb la col·laboració de l’Ajuntament, Sprint Idiomes, Edicions Xandri i Associació Gabriel Ferrater. Les llibreries Paideia i Celler de Llibres, l’Ateneu i Penguin Random House donen suport a la proposta amb llibres i cursos que formen part dels premis per als guanyadors. Els textos es poden enviar fins al 18 d’abril a santjordi@cugat.cat.

Categories i requisits
Per participar-hi, cal viure, treballar o estudiar a Sant Cugat. Hi ha diverses categories, tres en català i una en anglès.

· Català: Joves A (12 a 14 anys) / Joves B (15 a 17 anys) / Adults (A partir de 18 anys)
· Anglès: categoria única, a partir de 12 anys en endavant

Recepció de continguts
Cal enviar el microrelat de màxim 10 línies en Arial, cos 11, amb un títol, un pseudònim i les dades de contacte a l’adreça de correu santjordi@cugat.cat. El text ha de ser un document .doc o .rtf. S’acceptaran els textos fins al 18 d’abril, a les dotze de la nit.

Publicació
Tots els microrelats que compleixin els requisits es publicaran diàriament al web especial de Cugat.cat.

Premiats
Un per categoria, però el jurat pot donar-ne més d’un (accèssit). Els premis consisteixen en lots de llibres, entrades per a espectacles i cursos gentilesa dels col·laboradors del concurs de microrelats.

També s’obrirà a votació popular el conjunt de microrelats. El període de votacions serà de les vuit del matí del 23 a les dotze del migdia del 26 d’abril. El més votat guanyarà un lector Kindle.

Jurat
Estarà format per Carolina Hernández (Ajuntament), Jordi Van Campen (Sprint Idiomes), Josep Gimeno (Cugat.cat), Joan Ramon Armadàs (Edicions Xandri) i Joan Artigas (Associació Gabriel Ferrater). El 20 d’abril el jurat es reunirà per decidir els guanyadors de cada categoria a Cugat.cat.

Lliurament de premis
El dilluns 23 d’abril, es donaran a conèixer els guanyadors en el programa ‘Sant Cugat a fons’ de Cugat.cat (91.5FM).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *