No t’oblidaré

Un nen que es deia Joan estava comprant uns gelats en una botiga al costat del parc. Els va agafar ràpidament i se’n va anar corrent per un caminet que portava al centre del parc, on l’estava esperant el seu avi. El Joan li va donar el gelat i els dos es van posar a parlar durant una bona estona. Unes hores més tard, el Joan va mirar el seu rellotge i va veure que eren dos quarts de vuit del matí i va dir-li que li donés una forta abraçada. L’avi, tot sorprès, li va preguntar el perquè i ell va respondre que la seva mare l’aniria a despertar tot seguit i volia una abraçada seva abans de despertar-se. L’avi li va donar aquesta abraçada i el Joan es va despertar del somni. Des d’aquell somni, en Joan espera el moment d’anar a dormir amb il·lusió, ja que sap que durant la nit, pot tornar a somniar i abraçar al seu avi, que feia poc havia mort.

 

Pseudònim: chori

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *