L’home del cuadre

Vaig sortir de la botiga amb el meu cuadre sota el braç, vaig trigar mitja hora en tornar a casa i vaig colgar el meu cuadre a l’entrada de la casa, era d’un rei q va gobernar Inglaterra fa uns centenars d’anys i quedaba espectacular. A mitganit em va despertar un soroll procedent de la cuina i quan vaig anar vaig veure al home del meu cuadre, em va dir venen a per tú y va desaparèixer , no vaig dormir en tota la nit. Dos setmanes després va sortir assasinat a la seva casa amb un cuadre q tenía un dibux de la mort. Nunca es va resoldre el cas, l’única pista era un cuadre d’un rei d’Englaterra amb un cartell q deia “et vaig avisar i no em vas fer cas, per això estas mort”.

Porky

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *