EN JOAN, l’HEROI SUBTERRANI

En Joan era robust tenia els cabells daurats i el ulls verds. Ja feia un any que en Joan treballava a les mines del poble per mantenir la família.

-Joan- va dir la Tanith (la dona d’en Joan)  –el menjar és a la teva bossa.

-Moltes gràcies, vaig a treballar- va donar un petó a la seva dona i va marxar cap a la mina.

En Tesseract  (el company d’en Joan) i en Joan van agafar l’ascensor i van baixar al pis menys nou. Quan ja portaven cinc hores treballant en Joan va veure como la biga de darrere d’en Tesseract es trencava. Una pedra en va caure al costat d’en Tesseract i ell i en Joan van sortir corren cap a la sortida. Un altre pedra va caure al peu d’en Tesseract, En Joan li va treure ràpid però les pedres ja estaven molt a prop. Van començar a córrer un altre vegada. Tesseract ja estava a dins l’ascensor quan una paret de roques va tancar la entrada esclafant en Joan. En Joan li havia salvat.

FI

Pseudònim: Antonio_Machado_sobrevalorado_Aitor Tilla

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *