L’acompanyant de viatge somiat

T’he somiat i t’he cercat… però mai no hi eres. I m’han dit que no et trobaré… no com t’he somiat; gentil, lliure, atent, fidel i encisador. Però jo sé que els meus somnis no sorgeixen del no res, sinó que beuen de realitats. Volia tant trobar-te! Tanmateix, he arribat a reconèixer els teus antagonistes que, malauradament són molts: altius, suspicaços, egoistes, mentiders, maleducats… I havia perdut l’esperança. Fins avui.

Vull creure que d’alguna forma t’he trobat. No, com desitjaria; no apareixes en un sol home disposat a acompanyar-me en tot el viatge. Hi ets en l’actitud desinteressada d’aquell qui m’ha ajudat, o de l’amic lleial qui m’ha respost des de lluny, o d’aquell altre amb qui hem cercat solucions junts… Potser només hi siguis en breus trajectes de la vida, mentre em segueixes acompanyant sempre en els meus somnis, amor.

Ànimalliure (pseudònim)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *