OBSOLESCENCIA PROGRAMADA

Abans jo escrivia amb sorprenent fluïdesa. La meva fecunda imaginació ordia trames inversemblants que feien les delícies dels lectors. Llavors feia servir un ampli repertori de recursos estilístics a fi d’embellir la forma dels meus relats, els arguments dels quals, fruit d’un viu enginy, estaven dotats d’una intensitat narrativa pròpia de les obres magistrals, fins esdevenir una de les plomes més prestigioses del panorama nacional, alhora que em van catapultar al cim de l’èxit i m’han convertit en un eminent lletraferit, un autor consagrat en el camp de la literatura.

Abans jo era un escriptor prolífic i genuí que…

Abans jo era un escriptor…

Abans jo…

 

Pseudònim: David

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *