Cugat.cat dóna el tret de sortida a la 10a edició del concurs de microrelats de Sant Jordi

Cugat.cat dóna el tret de sortida a la 10a edició del concurs de microrelats de Sant Jordi. Els interessats a participar al certamen literari organitzat pel grup de comunicació multimèdia amb el suport de l’Ajuntament i Sprint Idiomes poden enviar els textos fins al 18 d’abril a les dotze de la nit a santjordi@cugat.cat. Els guanyadors s’anunciaran el dia de Sant Jordi, a les onze del matí, al magazín ‘Sant Cugat a Fons’, que s’emetrà en directe des de la plaça d’Octavià. Enguany el concurs proposa quatre categories: adolescents de 12 a 14 anys, adolescents de 15 a 17 anys, adults i llengua anglesa a partir de 12 anys. Els santcugatencs que hi vulguin participar han d’enviar un microrelat de màxim 10 línies en font Arial a cos 11, amb un títol, un pseudònim i les dades de contacte.

Els microrelats que compleixin els requisits es publicaran diàriament al web especial de Cugat.cat. El jurat es reunirà el 21 d’abril per escollir els relats guanyadors, que s’enduran un lot de llibres, entrades per a espectacles i cursos. S’escollirà un text vencedor en cada categoria tot i que el jurat es reserva l’opció de concedir un accèssit.

Entre el 25 d’abril i el 2 de maig s’obriran les votacions de la categoria de relat més popular a través del web. El que obtingui més vots s’endurà un lector Kindle.

Col·laboren en aquesta 10a edició les llibreries Alexandria, El Celler de Llibres, Pati de llibres i Penguin Random House. També hi participen Sprint Idiomes, l’Ateneu, la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i el Teatre Auditori.

 

———-

Alba Triadó

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *