Per sempre

Deixà que ràbia l’envaís, arrencant el control del seu cos. Tant li bullia la sang, que tot ell va esclatar, ja no podia aguantar més infidelitats, la ira empresonada en el seu interior es va escapar. Suor freda regalimava pel seu rostre, amb gestos de plaer dibuixats a la seva cara acompanyats de gemecs desagradables. Tanta fúria, enveja, dolor, patiment, sentiment, rancor, angúnia, tant gran era el desig de fer-li mal. Gran com l’esforç en posar el seu cos dins d’ella, furiosament, ocasionant l’aparició de ganyotes de dolor en el seu espantat rostre. Una substància de color carmesí es va escampar pels llençols deixant proves de l’evident fet. La consciència de la noia va deixar d’ésser, deixant el seu cos nuu i prim al descobert. Ell es va esfumar entre records i remordiments, que el van torturar per sempre.

Pseudònim: Adezco

 

One thought on “Per sempre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *