La casa del meu amic

Un bon dia ,  en Joan , un dels meus millors amics, em va convidar a casa seva . Mai hi havia estat! Aquell dia , ens va venir a recollir a la escola el seu pare amb cotxe. Quan vam arribar , vam pujar uns esglaons de fusta desgastats que cruixien de vells. Entràrem per la porta i el pis que vaig veure era vell , lleig i fosc . Però em va dir… : -no pensis que això es la meva casa ehh.

Em vaig sorprendre però va obrir una porta i hi havia un jardí molt ben posat amb arbres de tots el tipus i serpentejava un camí de marbre pel mig . El camí travessava un bosc i darrere el bosc es veia un castell inimaginablement gran i luxuriós . Em va impactar molt , i encara més quan vaig entrar.

Pseudònim: Niikksnn

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *