Un dimarts 13

Era la primera nit que passaven a la casa del turó. Es diu que un esperit habitava per la terrorífica casa. Però ja ningú s’ho creia! Quan en Jaume va caure adormit, somià que ja eren les 12 de la nit del dimarts 13, i que l’esperit del turó es ficava dins del seu cos per tornar a viure. Llavors va ser quan es va despertar de cop, i d’aquesta manera es va sentir molt alleujat. No obstant, quan mirà el rellotge. Es va adonar de que eren les 23.59, i de cop i volta va notar que alguna cosa s’aproximava a la porta. Just en aquell moment, el rellotge ja marcava les dotze. Ja era dimarts 13. El dia de la mala sort. Quan aquella cosa entrà, en Jaume es va adonar de que era el Cu, el seu gat! Quin ensurt més gran, oi?

Pseudònim: p g v

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *