Les butaques desaparegudes

Portàvem ja dues hores esperant quan, miraculosament, ens va tocar: vaig demanar dos tiquets per entrar al cinema i tot just vam poder passar. Vam comprar un paquet de crispetes i dues aigües i ens vam posar a la cua per ensenyar les entrades i, quan va ser el nostre torn, el revisor ens va dir que els tiquets eren incorrectes i que estaven caducats. Em vaig  quedar gelat durant uns segons i tot seguit vaig córrer cap a l’entrada del cinema traient fum per les orelles i vaig escridassar a l’home que ens havia venut les entrades. Finalment tot es va arreglar: havia sigut un malentés! L’home al que havíem ensenyat els tiquets s’havia confós de número. Després ens vam encaminar cap a les nostres butaques però per alguna raó no hi eren…

Pseudònim: Arkano

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *