La gran cursa

Portava setmanes entrenant intensivament. El meu pare hem va aconsellar de participar a la cursa de 5 km. Hem vaig quedar tota la nit pensant en aquesta proposta. Volia participar i guanyar, així que havia d’entrenar encara més dur. A l’endemà, quan em vaig llevar, vaig explicar al meu entrenador la proposta del meu pare, va dir que era una molt bona idea i que la cursa era al dia següent i que havia de ser-hi d’hora per escalfar abans. A l’arribar-hi, hi havia molts adults, això em va espantar una mica. El meu pare em va animar dient-me que a les curses atlètiques no importa l’edat; que lo que importa és la fe que es té en un mateix i l’esforç que has invertit entrenant. Després quan estava a la sortida de la cursa estava totalment concentrat i mentalitzat en les paraules del meu pare. Això va fer possible que al començar la carrera anés directament a la 1ª posició guanyant la carrera de 5km. Tot gràcies al meu esforç i a la confiança que hi vaig posar.

Pseudònim: TT

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *